Gratis schoolfruit vanaf 14 november

11-11-2018
Vanaf komende week (woensdag 14 november) doet onze school weer mee met het EU-Schoolfruitprogramma. Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten.
Elk jaar verandert de leverancier en vorige week hebben we te horen gekregen dat ze het ook dit jaar niet voor elkaar krijgen om op maandag het fruit te leveren. Dit jaar komt dus op weer dinsdagmiddag het fruit voor drie dagen. De kinderen krijgen dan dus op woensdag, donderdag en vrijdag tot de meivakantie een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de "kleine" pauze.
Helaas vallen de kleuters dus op vrijdag buiten de boot. Afhankelijk van welk fruit we elke week geleverd krijgen, bekijken we of we groep 1&2 op donderdag een portie fruit meegeven.

Let op:
Omdat de porties, die gratis geleverd worden, niet altijd even groot zijn, mogen de leerlingen indien gewenst op deze dagen een extra stukje fruit mee naar school.
Kinderen die overblijven op dinsdag en donderdag, dienen voor het overblijven gewoon een lunchpakket mee te nemen.

Mocht uw zoon/ dochter allergisch zijn voor bepaalde soorten fruit, horen we dit uiteraard graag van u.