Groep 5 t/m 8 voeren "Herrie op het eiland" op

18-06-2018
Er worden van alle kanten materialen de school binnen gesleept voor decorstukken, tekstboekjes liggen verspreid door de klassen en bij de juffen begint de stress al aardig toe te slaan, kortom...de musical voor groep 5 t/m 8 zit er weer aan te komen!
Dit jaar voeren ze de musical "Herrie op het eiland" op. Vier gangsters houden zich schuil op een rustig tropisch eiland. Maar dan meert een cruiseschip vol kleurrijke passagiers aan. Wat volgt is een kluchtachtige, hilarische opeenstapeling van misverstanden en gekke situaties: herrie op het eiland!
Doordat er in de groepen 5 t/m 8 ruim 52 leerlingen zitten, voeren we de musical naast een generale repetitie, op twee avonden op te weten maandag 2 juli en donderdag 5 juli. De generale repetitie staat gepland voor maandagmiddag 2 juli.

Om de toestroom van publiek een beetje te reguleren vragen we de ouders van de leerlingen in die groepen om plaatsen te reserveren via de website van school. De ouders met kinderen in groep 5, 6, 7 en/ of 8, krijgen hierover via een mailtje nog verdere instructies.

We vinden het belangrijk dat leerlingen minimaal één keer per jaar op het podium staan of deel uitmaken van een musical. Daarom hebben we dit jaar al musicals gezien van groep 1&2 en groep 3&4. Omdat groep 5 t/m 8 een grote groep betreft, is er niet voor iedereen is een rol op het podium. Maar er zijn ook mensen nodig voor het licht, het geluid, de aankondiging, het verzorgen van de programmaboekjes etc. Samen zet je een fantastische voorstelling neer.